KĀ ATBILDĒT UZ DARBA INTERVIJAS JAUTĀJUMU: "KĀPĒC VĒLATIES PIE MUMS STRĀDĀT?" 

🦊 Atbildot uz darba intervijas jautājumu: "Kāpēc vēlaties pie mums strādāt?" - ir svarīgi paust savu patieso interesi. Šeit būs strukturēta pieeja, kas palīdzēs Jums sagatavot un noformulēt pārliecinoši atbildi.

1. Izpētiet uzņēmumu

Sāciet ar to, ka parādat, ka esat iepazinies ar uzņēmuma darbības jomu. Miniet konkrētus aspektus, piemēram, uzņēmuma vērtības, misiju un sasniegumus. Tas parādīs to, ka esat ieguldījis laiku uzņēmuma izpētē.

2. Izceliet savas prasmes un vērtību

Savienojiet savas prasmes un vērtības ar uzņēmuma. Piemēram, ja uzņēmums augstu vērtē inovācijas, miniet, kā Jūsu prasmes atbilst šai vērtībai. Tas parādīs to, ka Jūs ne tikai meklējat jebkuru darbu, bet arī tādu, kas atbilst Jūsu profesionālajiem mērķiem un vērtībām.

3. Uzsveriet karjeras attīstību

Pastāstiet, ka vēlamais amats atbilst Jūsu karjeras mērķiem. Pamatojiet, kā konkrētā uzņēmuma vakance var veicināt Jūsu profesionālo attīstību. Miniet kādas konkrētas prasmes un pieredzi, ko vēlaties iegūt jaunajā amatā.

4. Uzņēmuma reputācija

Ja uzņēmumam ir pozitīva reputācija vai tas ir savas nozares vadošais uzņēmums, varat to norādīt kā vienu no iemesliem savai interesei par konkrēto darba piedāvājumu.

5. Komanda un darba vide

Varat atsaukties un komandu vai darba vidi, kā savas intereses iemeslu. Varat uzsvērt esošā uzņēmuma talantīgo komandu un novērtējat uzņēmuma uzsvaru uz pozitīvas darba vietas kultūras veicināšanu.

6. Esiet konkrēts un patiess

Izvairieties no vispārīgām atbildēm. Pielāgojiet savas atbildes konkrētajam uzņēmumam un amatam.


Ja Tev nepieciešama palīdzība atlases jautājumos, sazinies ar mums: [email protected]

#personāls #atlase #personālaatlase #kandidāti #novērtēšana #cilvēkresursi #HR #headhunting #talanti #nodarbināšana #CV #motivācija #prasmes #darbs #vakance #softskills #Linkedin #intervija