DARBAVIETAS PAPILDUS IEGUVUMU VĒLMES STARP PAAUDZĒM

Šodienas dinamiskajā darba tirgū, darbinieku dažādo vajadzību un cerību apmierināšana dažādu paaudžu cilvēkiem ir kļuvusi par būtisku aspektu. No baby boomeru līdz Z paaudzei- katrā paaudzē ir savas vērtības, prioritātes un v,elmes, tostarp, ko viņi vēlas saņemt attiecībā uz papildus labumiem darba vietā.

👋 Baby Boomeri (dzimuši no 1946. līdz 1964. gadam): Baby boomeri novērtē stabilitāti, drošību un tradicionālos labumus, piemēram, veselības apdrošināšanu, pensiju plānus un apmaksātu atvaļinājumu. Viņi novērtē atzinību par savu pieredzi un uzticību uzņēmumam.

👋 X paaudze (dzimuši no 1965. līdz 1980. gadam): X paaudzes prioritāte ir darba un dzīves līdzsvars un elastība. Viņi novērtē tādas priekšrocības kā, piemēram, elastīgus darba grafikus, attālināto darbu un labklājības programmas. Viņi meklē iespējas profesionālajai izaugsmēm un attīstībai.

👋 Mileniāļi (dzimuši no 1981. līdz 1996. gadam): Mileniāļi meklē mērķi, nozīmi un personīgo izaugsmi savā karjerā. Viņi vērtē priekšrocības, kas veicina darba un dzīves integrāciju, piemēram, papildus apmaksātu atvaļinājumu, vecāku atvaļinājumu un iespējas mācībām un attīstībai. Viņi novērtē arī tādas priekšrocības kā piemēram, finansiāls studiju atlabsts.

👋 Z paaudze (dzimuši no 1997. līdz 2012. gadam): Z paaudzes darbinieki novērtē dažādību, iekļaušanu un sociālu atbildību. Viņi meklē priekšrocības, kas atbalsta viņu holistisko labklājību, tai skaitā garīgo veselību, finanšu labklājības programmas un iespējas iesaistīties kopīgos darbos. Viņi arī dod priekšroku elastībai un uz tehnoloģiju balstītiem risinājumiem.