UZZINI, KAS MĒS ESAM UN AR KO MĒS NODARBOJAMIES

Mēs neesam vienkārši personāla atlases uzņēmums - DoubleFox I Recruiting Agency ir kompānija, kura ar aizrautību savieno augsta līmeņa talantus ar pareizajiem uzņēmumiem un pozīcijām!

🔸 Mūsu misija ir palīdzēt gan mūsu klientiem, gan kandidātiem sasniegt savus mērķus, nodrošinot personalizētu pieeju atlases pakalpojuma sniegšanā.

🔸 Mūsu atlases speciālistu komanda saprot kādas ir grūtības, kuras ir saistītas ar piemērotu kandidātu atlasi. Tāpēc mēs organizējam personalizētu pieeju mūsu klientam, lai iepazītos ar viņa vēlmēm un prasībām attiecībā pret kandidātu, lai nodrošinātu ideālu saderību.

🔸 Mēs specializējamies dažādās jomās, tostarp finansēs, veselības aprūpē, IT, būvniecībā u.c. Neatkarīgi no tā vai Jūs meklējat pilna laika darbinieku, konsultantu vai darbinieku uz noteiktu laiku, mums ir nepieciešamā pieredze, lai nodrošinātu piemērotus talantus jūsu organizācijai.

🔸 DoubleFox I Recruiting Agency uzskata, ka veiksmīga personāla atlase nav saistīta tikai ar pozīcijas aizpildīšanu - tā arī ir attiecību dibināšana, uzturēšana un kopīgu rezultātu sasniegšana.

Ja vēlaties uzzināt vairāk par mūsu pakalpojumiem vai arī Jums ir nepieciešamība pēc personāla atlases pakalpojumiem, lūdzu, sazināties ar mūsu komandu - Marija Kairēna un Gulbe Liga.

Mēs vienmēr esam gatavas sadarbībai un jauniem izaicinājumiem!


Ja Tev nepieciešama palīdzība atlases jautājumos, sazinies ar mums:

#personāls #atlase #personālaatlase #kandidāti #novērtēšana #cilvēkresursi #HR #headhunting #talanti #nodarbināšana #CV #motivācija #prasmes #darbs #vakance #softskills #Linkedin #intervija